Associació La Salle Tarragona

Teatre

Els Pastorets de l`'Associació La Salle a Tarragona tenen una llarga història que es remunta als anys vint, quan alumnes i antics alumnes representaven aquesta obra nadalenca. Després d`'uns anys de representacions, va sorgir la idea de fer-ho com una activitat pròpia de l`'Associació.

Les representacions van tenir lloc al Teatre Metropol amb un repartiment format per homes i dones. Amb el suport de la Cúria, es va obtenir el permís per a una companyia mixta d`'actors. Aquestes representacions es van convertir en un referent teatral nadalenc a Tarragona.

Hi va haver canvis en el repartiment i la direcció al llarg dels anys, però Els Pastorets de La Salle van continuar sent populars i exitosos fins a la temporada de Nadal de 1986, quan el Metropol va tancar. Després d`'aquesta època, es van fer representacions per a l`'Ateneu de Tarragona durant dues temporades.

La reapertura del Teatre Metropol va permetre que Els Pastorets de La Salle tornessin a representar-se sota nova direcció. Aquests Pastorets mantenen l`'esperit familiar i han estat un referent nadalenc a Tarragona, amb la participació de nens, pares i avis que han gaudit d`'aquesta tradicional obra. S`'ha mantingut una combinació d'actors veteràns i nous talents, assegurant la continuïtat d'aquesta estimada tradició nadalenca.

Associació La Salle Tarragona
[email protected]
Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de Cookies