+34 977 218600 info@lasalletgn.cat

Benvolguts associats / des :

Davant la situació sanitària que viu el nostre país, deguda a la propagació de la pandèmia de coronavirus ( covid 19 ) i les conseqüències que això té per a la salut de les persones i seguint en tot moment el compliment dels Decrets Llei de les autoritats civils (municipals, autonòmiques i estatals) i les recomanacions de les autoritats religioses, us informem que definitivament han quedat suspesos tots els actes de la Setmana Santa tarragonina.

La decisió, molt a contra cor, ha estat acordada per totes les entitats que conformem l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de la nostra ciutat.

Per tant, l’Associació La Salle Tarragona comunica als seus associats, amics i simpatitzants que degut a aquesta suspensió, tots els actes organitzats per la nostra entitat durant els dies de Quaresma i Setmana Santa, així com aquells en els quals l’Associació no organitza però hi participa, NO es faran. Així doncs, si en altres “ FULL INFORMATIU “ anteriors acaronàvem la feble possibilitat de que algun dels actes es pogués arribar a portar a terme, ara amb la ràpida progressió que està experimentant aquest coronavirus, és impossible i no està permès per les autoritats sanitàries. Això vol dir que no hi haurà lloguer de vestes, ni la Missa de Difunts i posterior Via Crucis del Dilluns Sant, ni el Sermó de les Set Paraules de Divendres Sant, ni les processons de Dimecres i Divendres Sant, ni els Oficis religiosos de Diumenge de Rams, Dijous Sant, Divendres Sant i Diumenge de Pasqua. Tampoc hi haurà la presentació de la Revista- Opuscle de Setmana Santa 2020, la qual però, us serà enviada per correu postal quan la situació sanitària millori, es revoqui l’ordre de confinament a casa al que estem sotmesos, i la Junta directiva es pugui reunir. Ara per ara no hi ha data a la vista. També recordar-vos que el nostre estatge social (c/ Méndez Núñez, 14, 2º) romandrà tancat fins a nou avís.

Per tant només ens queda demanar-vos que pregueu amb nosaltres a Jesucrist en el seu moment de “Passió” a l’Hort de les Oliveres, tot vetllant i pregant per nosaltres i les nostres famílies, per les persones que estan hospitalitzades i per tots aquells que malauradament ens han deixat, víctimes d’aquesta epidèmia, tot esperant la intercessió de Crist.

Un cop assolida la normalitat sanitària a la nostra ciutat i al nostre país, la Junta es tornarà a reunir per a seguir preparant les activitats programades per a la resta de l’any, de les quals ens en donarem completa informació en successius butlletins informatius.

Atentament

JUNTA DIRECTIVA ASSOCIACIÓ LA SALLE TARRAGONA.