+34 977 218600 info@lasalletgn.cat

Nadal


És Nadal

És Nadal

Del Papa Francesc:
“El Nadal sol ser una festa sorollosa: ens vindria bé una mica de silenci, per sentir la veu de l’Amor”.

Nadal ets tu, quan decideixes néixer de nou cada dia i deixar entrar Déu a la teva ànima. L’arbre de Nadal ets tu, quan resisteixes vigorós els vents i dificultats de la vida. Els adorns de Nadal ets tu, quan les teves virtuts són colors que adornen la teva vida. La campana de Nadal ets tu, quan crides, congregues i busques unir. Ets també llum de Nadal, quan il·lumines amb la teva vida el camí dels altres amb la bondat, la paciència, l’alegria i la generositat. Els àngels de Nadal ets tu, quan cantes al món un missatge de pau, de justícia i d’amor. L’estrella de Nadal ets tu, quan condueixes algú a la trobada amb el Senyor.

ENCESA SOLIDÀRIA

ENCESA SOLIDÀRIA

Un any més, els alumnes del col·legis La Salle Tarragona i Torreforta, així com els membres de l’Associació La Salle Tarragona, es reuniran a les escales de la Catedral de Tarragona per demostrar que un altre món és possible.

Així doncs, el proper divendres dia 25 de novembre, a les 18 hores, se celebrarà una nova edició de l’Encesa Solidària en favor de la Fundació PROIDE.

ANNO DOMINI: Una recreació del primer Nadal de la història

ANNO DOMINI: Una recreació del primer Nadal de la història

Des del Museu Bíblic Tarraconense i l’Associació Cultural Sant Fructuós ens proposem oferir a la ciutat de Tarragona un pessebre vivent amb una filosofia de reconstrucció històrica sota el títol ANNO DOMINI. Una recreació del primer Nadal de la història. La recreació es farà al passeig arqueològic (Muralles de Tarragona) els dies 17 i 18 de desembre.

ELS PASTORETS DE L’ASSOCIACIÓ LA SALLE

ELS PASTORETS DE L’ASSOCIACIÓ LA SALLE

L’Associació La Salle de Tarragona ha mantinguda viva i ha viscut en carn pròpia al llarg d’un grapat d’anys els Pastorets de Folch i Torres, dels quals aquest any es celebren el seu Centenari.
Per la qual cosa la representació aquest any 2016 estarà dedicada retre homenatge als Pastorets que han acompanyat els Nadals de generacions de tarragonins durant tots aquests temps.

LOTERIA DE NADAL

LOTERIA DE NADAL

Ja tens la teva participació de la Loteria de Nadal de l’Associació La Salle de Tarragona? Et vols quedar sense? I sí toca? Jugaràs 2,40€ al 31816 i ajudaràs amb 0,60€ a la teva Associació!!!! (Total participació 3,00€)

Els Pastorets

La tradicional representació dels Pastorets de Folch i Torres, de l'Associació La Salle, arribarà enguany per Cap d'Any. Els dies 3 i 4 de gener, a les 18:30 h us esperem al Teatre Metropol. Com cada any, us adjuntem les dues butlletes de descompte per aquestes...

Missa del Gall

Com cada any us convoquem a la tradicional Missa del Gall de la Nit de Nadal. El dia 24 de desembre, a les 12 h de la nit, us esperem a l'Ermita de Sant Magí, del Portal del Carro on, juntament amb els companys de la Confraria de Sant Magí, commemorarem el naixement...