Els gunaydors !!! La Presa de Jesús

El passat 8 d’abril es va dur a terme a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona, la segona edició del “Torneig de Futbol Sala de bandes de Setmana Santa de Tarragona”, en aquesta ocasió organitzat per la Banda Oració a l’Hort dins dels actes en commemoració del centenari de l’Associació La Salle Tarragona.

La jornada va iniciar a les 15:30h i va agrupar a gairebé més de 100 persones de totes les edats (nens, joves i adults) entre organitzadors, membres dels equips, assistents i representants de de cada confraria, entre els quals hi van destacar els representants de les diferents juntes directives, tots plegats animant als seus respectius equips.

Ecce Homo

El nombre d’equips participants ens aquesta edició va ser un total de 9 integrats per les bandes de “La Soledat”, “La Flagel·lació”, “Ecce-Homo”, “Natzarens”, “Sant Sopar”, “Sant Enterrament”, “Oració a l’Hort”, “Germandat Nostre Pare Jesús de la Passió” i “La Presa de Jesús”.

A partir d’un sorteig previ on els equips es van distribuir en 3 grups, en primer moment es van realitzar els partits de la fase classificatòria puntuable amb 3 punts en cas de victòria, 1 punt en cas d’empat i 0 punts en cas de derrota. En la classificació també es tenien en compte la diferencia de gols (Gols a favor i gols en contra).

Marejants

Un vegada finalitzada aquesta primera fase, es van classificar per a disputar les semifinals els primers classificats de cada grup i el millor segon classificat dels tres grups. En aquest cas les semifinals es van disputar entre “Sant Sopar”, “Ecce-homo”, “La Presa de Jesús” i “La Soledat”.
Finalment, la final es va disputar entre les bandes de “La Soledat” i “La Presa de Jesús”, sortint aquesta última guanyadora de la present edició del torneig.

Equip de La Soledat

Des de la organització del torneig, volem donar en especial enhorabona als integrants de la “Banda de Timbalers del pas de La Presa de Jesús” per haver aconseguit el trofeu i a la resta de bandes per la seva esportivitat i comportament durant tota la jornada.

Cal destacar que durant tota la tarda es va respirar un gran ambient de germanor entre integrants de la Setmana Santa tarragonina, ple d’esportivitat, retrobament entre companys i animant cadascú al seu equip, demostrant l’estima i vinculació que se sent per les corresponents germandats, associacions, gremis i confraries.

Nostre Pare Jesús de la Passió

Aquest any hem agafat el testimoni de la Banda de timbals de La Flagel·lació, organitzadors de la passada edició i els quals també van fer una gran feina, i desitgem que sigui un esdeveniment amb continuïtat en el futur i que cada any una banda diferent intenti liderar la seva organització.
Des de la organització també es vol fer un agraïment especial a tots els membres de la banda Oració a l’hort que hi van assistir i que van contribuir a que tot sortís segons el planificat, així com a tota la resta d’assistents pel seu bon comportament.

També cal fer un especial agraïment als responsables i membres del Col·legi La Salle Tarragona amb la seva col·laboració per haver ajudat a que aquesta present edició del torneig hagi estat tot un èxit!

 

Associació La Salle