+34 977 218600 info@lasalletgn.cat

Els Pastorets


punt-de-llibre-teatreDes de fa molts anys l’Associació La Salle té un grup de teatre amateur que ha representat al llarg del temps, a l’escenari del Teatre Metropol de la nostra ciutat, una gran quantitat d’obres teatrals. Però n’hi ha una que es representa cada any, que no falla mai, i que és l’emblema popular nadalenc de la nostra Associació. És l’obra “Els Pastorets o l’adveniment de l’Infant Jesús” . L’Associació La Salle Tarra-gona sempre ha representat aquesta obra popular segons la versió de l’escriptor i autor teatral Josep Maria FOLCH i TORRES, perquè representa més bé els valors cristians i catalans. D’aquesta obra d’en Folch i Torres, enguany en celebrem el centenari de la seva creació i l’Associació La Salle ho celebrarà fent dues representacions i un acte commemoratiu.

Les representacions dels Pastorets es porten a terme al Teatre Metropol de manera alterna entre Nadal i Cap d’Any. Així un any les funcions tenen lloc els dies 27 i 28 de desembre i a l’any següent, els dies 2 i 3 de gener, sempre a les 18:30 h.


pastoretsmetropol
L’Associació La Salle s’afegeix al Centenari d’”Els Pastorets” de Josep Maria Folch i Torres, amb nova escenografia i recuperant elements tradicionals. L’Associació La Salle encapçala una nova versió del clàssic nadalenc català.

Ho fa, com és habitual des de fa més de quinze anys, de la mà del professor de La Salle, Josep Maria Rota. La representació de l’obra a La Salle té l’origen als anys 20 del segle passat, quan els germans de La Salle la interpretaven a l’escola. Uns anys després, concretament el 1952, Els Pastorets va sortir del Col·legi i l’espectacle va quedar obert a tots els tarragonins.

Els textos de Josep Maria Folch i Torres tornaran a cobrar vida de la mà dels actors i actrius d’aquesta companyia tarragonina, que continua la seva línia de tradició, guardant fidelitat absoluta a les paraules del dramaturg.

Cliqueu aquí: TROVAREU MÉS INFORMACIÓ DINTRE DE L’APARTAT DE TEATRE

Voleu comprar entrades?: TARRACOTICKET dintre de la categoria FAMÍLIA

Voleu els vals descompte?: VALS DESCOMPTE