+34 977 218600 info@lasalletgn.cat

Notícies


DISPOSICIONS PER A LA PRIMERA FASE DEL DESCONFINAMENT A L’ARXIDIÒCESI

DISPOSICIONS PER A LA PRIMERA FASE DEL DESCONFINAMENT A L’ARXIDIÒCESI

El Sr. Arquebisbe, Dr. Joan Planellas i Barnosell, després de la reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense tinguda el dimarts 5 de maig de 2020, ha disposat les següents orientacions per a la represa progressiva del culte i la vida pastoral de les comunitats cristianes de l’Arquebisbat.

1. Que siguin assumides totes i cadascuna de les disposicions de la Comissió Executiva de la Conferència Episcopal Espanyola en la seva nota de 29 d’abril de 2020, amb les mesures de prevenció, higièniques i organitzatives que l’acompanyen.

2. Els fidels de l’Arquebisbat de Tarragona continuen estan dispensats del precepte dominical fins a nou avís.

Perquè?

Perquè?

Decau el sol. La tarda mor.
– Mira, – mira, – mira !
És un vespre de mirades.
– Què és el que diu aquella figura encaputxada ?
– Són creus, són cadenes.

Moment extraordinari d’oració en temps d’epidèmia

Moment extraordinari d’oració en temps d’epidèmia

«Al atardecer» (Mc 4,35). Así comienza el Evangelio que hemos escuchado. Desde hace algunas semanas parece que todo se ha oscurecido. Densas tinieblas han cubierto nuestras plazas, calles y ciudades; se fueron adueñando de nuestras vidas…

Suspensió actes Setmana Santa de l’Associació

Suspensió actes Setmana Santa de l’Associació

Davant la situació sanitària que viu el nostre país, deguda a la propagació de la pandèmia de coronavirus ( covid 19 ) i les conseqüències que això té per a la salut de les persones i seguint en tot moment el compliment dels Decrets Llei de les autoritats civils (municipals, autonòmiques i estatals)…

Lliurament vestes

Lliurament vestes

El lloguer de vestes enguany es farà de la següent manera:

Assajos pas Oració a l’Hort

Assajos pas Oració a l’Hort

Els assajos dels portants del pas de l’Oració a l’Hort cemneçaran el diumenge dia 1 de març, cada diumenge, i s’allargaran fins el dia 29 de març.

Assajos de la Banda de Timbals

Assajos de la Banda de Timbals

Els assajos de la Banda de Timbals de l’Oració a l’Hoer van començar el 12 de gener, tots els diumenges.

“A LA RECERCA DEL DÉU VERITABLE”.Conferència Quaresmal del 2019

“A LA RECERCA DEL DÉU VERITABLE”  Santuari de Ntra. Sra. del Sagrat Cor Tarragona, 14 de març del 2019   Pau i bé a tots els que he vingut al Santuari de Ntra. Sra. del Sagrat Cor per tal de reflexionar entorn a la Quaresma. En començar, he d’agrair a...

Comença  l’escola de Timbals

Comença l’escola de Timbals

A partir de l’octubre tornem a reemprendre l’activitat extraescolar de la Escola de Timbals, on tots els infants des de P5 fins a quart de la ESO podran aprendre les nocions de la percussió d’una forma dinàmica i divertida sota la direcció de la Banda l’Oració a l’Hort i l’Associació La Salle Tarragona.

Lloguer i lliurament de Vestes

Lloguer i lliurament de Vestes

Com cada any, l’Associació La Salle posa a disposició dels seus associats i també del col•legi i les seves famílies, el lloguer de vestes per a infants i adults per a assistir a les diferents processons i Viacrucis preneu nota per a qui ho necessiti: Enguany seran tres setmanes les destinades al lloguer de vestes, amb l’horari següent : de dilluns a divendres, de 17:00 h a 19:00 h , al Pavelló de Direcció del Col•legi La Salle.

És Nadal

És Nadal

Del Papa Francesc:
“El Nadal sol ser una festa sorollosa: ens vindria bé una mica de silenci, per sentir la veu de l’Amor”.

Nadal ets tu, quan decideixes néixer de nou cada dia i deixar entrar Déu a la teva ànima. L’arbre de Nadal ets tu, quan resisteixes vigorós els vents i dificultats de la vida. Els adorns de Nadal ets tu, quan les teves virtuts són colors que adornen la teva vida. La campana de Nadal ets tu, quan crides, congregues i busques unir. Ets també llum de Nadal, quan il·lumines amb la teva vida el camí dels altres amb la bondat, la paciència, l’alegria i la generositat. Els àngels de Nadal ets tu, quan cantes al món un missatge de pau, de justícia i d’amor. L’estrella de Nadal ets tu, quan condueixes algú a la trobada amb el Senyor.

Concert de Nadal.- Dissabte 17 de desembre de 2016 20’00h

Com ja sabeu el proper divendres 17 de desembre a les 20:00 tindrà lloc el Concert de Nadal de l’Associació a l’Església de Sant Agustí (Rambla Vella).

El concert a càrrec de la formació DeVanda Brass tindrà dues parts totalment diferenciades.

Participació Lasal·liana en la 5a CURSA PER LA MARATÓ DE TV3 2016

Participació Lasal·liana en la 5a CURSA PER LA MARATÓ DE TV3 2016

En el marc de la 5a CURSA I CAMINADA PER LA MARATÓ DE TV3 2016 un petit grup de membres de l’Associació, els germans Ramon i Jaume Castan Julbe, el Dani Serrano i en Ferran Cascon, han participat cadascú, amb el seu respectiu Club, C.E.Alliberadrenalina i Jove de...